Kom til åbent bålhus på Avnø i efterårsferien og smag på vores dejlige område. Der er samlet frugt og urter, indfanget krabber og skudt ænder. Traditionen tro laver vi sammen med jer tre retters menu. Vi har kaffe og varmt kakao.. Vi producerer en tre retters menu ved fælles hjælp. Der skal tændes op i bålet. Dissikeres, snittes, svitses, koges og sies. Samles frugter, laves mørdej og rystes flødeskum. Sammen skaber vi den lækereste menu, serveret i den rækkefølge det bliver klart.
Forret: Suppe af krabber fra Avnø Fjord
Hovedret: Avnøs flyvergryde med fugl og rodfrugter
Dessert: Bålkage med Avnøs frugt/bær og flødeskum
Praktiske informationer: Vi tager kun mobilepay Sikkerhed: Børn kan kun deltage sammen med ansvarlige voksne. Alle aktiviteter gennemføres uanset vejr. Medbring: Tøj efter vejret - og lidt til. Samt mad og drikke